Postens satser

Sikker Kortbetaling

Vår fysiske butikk Trollheimen sysenter er avsluttet  1.oktober. Vi vil fortsatt ha åpen nettbutikk med mulighet for kjøp av symaskiner og utstyr til symaskiner

 

Har du en broderimaskin og vurderer å oppgradere, eller skal du kjøpe din første maskin? Ta kontakt så kan jeg hjelpe deg med valget. Vi har MANGE modeller i mange prisklasser.

Med over 20 åres erfaring med broderimaskin kan du føle deg trygg på at vi har kunnskapen som trengs!

Maskinbrodering er gøy!

UNIKT TILBUD!!!!

Luminare XP3 kr 149 995.-  

Nei, det er ikke 1.april ????Gjelder så lenge lagret rekker!

Husker dere videoserien vi hadde på siden her for litt siden med Brothers største sy- og broderimasin-Lumnaire 3? Ta en titt på alle funksjonene denne maskinen har.
Snakk om å ta sygleden til et nytt nivå.
XP3-EN-web

 
Maskinen er nedsatt med kr 30 000, men ikke nok med det, du får med designprogrammet Brother PE11 (som vi hjelper deg i gang med å bruke) og trillekoffert til oppbevaring av maskien . Total verdi 22.990.
Veiledende pris ink. tilbehør ville vært 202 985.-Du sparer over 50 000 på dette tilbudet!
Vi tilbyr avbetaling via Klarna.

 

 

Brother PR maskiner

Kampanjen er forlenget ut februar. Du kan velge mellom forskjellige pakker til maskinen. Vi gir opplæring i bruk av software såvel som maskin

Bilder av de to rammekittene  som kan velges, Apparelkit til venstre og monogramkit til høyre

AirFlow 3000

Vår nye råtass av en overlockmaskin AirFlow 3000 er på kampanje nå. Den er sterk og syr elegant over tykke lag, har rask lufttreing da du trer begge trådene på en gang. God nål i treder på begge nålene og trådspenninghjul som lar deg finjustere sømmen slik at du får en perfekt søm på tykke såvel som på tynt forstoff.
Maskinen er designet for hastighet og syr 1300 sting i minuttet med et behagelig lydnivå.
Trykk på bildet for å lese mer om maskinen

I denne perioden får du med et forlengerbord til en verdi av 2995.-

Pris på maskinen er 14 995.-

 

En liten demo på vårt flaggskip  XP 3 Luminare.

Dette tror vi er en av de  råeste sy og broderimaskinene på markedet. Maskinen har innebygd projektor som viser dine mønster og broderi på stoffet der du jobber. Du kan peke på stoffet der du vil plassere mønster og broderi og maskinen flytter seg automatisk dit. Kamerafunksjonen har meget høy oppløsning og gir veldig klare bilder. Maskinen responerer meget raskt på kommandoer og kan  naturligvis kobles direkte på wifi.

0
    0
    Handlevogn
    Handlekurven er tomTilbake til butikk
      Legg til rabattkode